De Laat Campers

De Laat Campers is een jonge onderneming die in mei 2012 gestart is met de inkoop en verkoop van topkwaliteit gebruikte campers.

De Laat Campers is de in- en verkoopspecialist van topkwaliteit gebruikte campers in Zeeland. Wij selecteren onze occasions met zorg. Hierdoor bestaat ons aanbod uit goed onderhouden, nette occasions en een sterk wisselende voorraad. Mocht uw gewenste type, indeling of model er niet tussen staan, houd onze voorraad dan goed in de gaten. Uiteraard kunt u ook uw wensen aan ons kenbaar maken. Op aanvraag gaan wij graag, geheel vrijblijvend, voor u op zoek naar een caravan of camper die aansluit op uw specifieke wensen!

U kunt bij ons uw camper inruilen en verkopen.

Het is bij De Laat Campers eventueel mogelijk om uw camper met een Bovag beurt af te laten leveren. Daarnaast kunnen wij onderhoudsbeurten en alle voorkomende reparaties verzorgen voor  campers. Tevens kunt u bij ons terecht voor stalling.

U vindt De Laat Campers op de Nijverheidsstraat 30 in 's-Heer Arendskerke. Wij hopen u graag te zien in ons schitterend pand. Hier vindt u een ruime keus aan topkwaliteit gebruikte campers van o.a. de merken: Dethleffs, Fendt, Kip, Hobby, Elddis, LMC, Eriba, Hymer, Adria, Mc Louis, Elnagh, Eura Mobil, Chateau, Frankia, Burstner, Home- Car en Knaus en nog veel meer.

 

 

Wij van De Laat Campers hebben sinds kort een uniek concept voor bemiddeling van Campers.
Wij beschikken over jarenlange ervaring.
Tevens bieden wij een objectieve en transparante kennis om voor u een juiste en eerlijke prijs te verkrijgen.
Wie weet kunnen wij ook iets voor u betekenen.
Door de camper bemiddeling over te laten aan De Laat Campers, bent u verzekerd van een zeer nette opbrengst. De ‘bemiddeling bij verkoop’ geschiedt volgens een aantal stappen:
• U levert de camper bij ons af. Dat kan van Maandag tot en met zaterdag op gemaakte afspraak, zodat wij de tijd hebben samen alles door te spreken;
• In overleg met de klant wordt een richtprijs voor de camper afgesproken;
• Voorzien van tekst en foto’s wordt de camper op relevante verschillende websites te koop aangeboden en wordt hier intensief mee geadverteerd;
• De camper wordt tentoongesteld binnen onze grote showroom.
• Als de camper verkocht is, ontvangen wij van u het originele kentekenbewijs en krijgt u van ons de geldelijke opbrengst.
Heeft u nog vragen? Neem dan via 0113 – 568607 telefonisch contact op met onze medewerkers of kom langs in de showroom van De Laat Campers.Deze vindt u aan de Nijverheidsstraat 30, te s’Heerarendskerke.

 

De Laat Campers: het juiste adres voor u!

ibz-foto_showroom_finansi.jpg - De Laat Campers

Flexibel per maand te betalen? Geheel naar uw wensen ingevuld….

lgy-afleveringspakket222.jpg - De Laat Campers

Bij ons kunt u zelf uw Afleverpakket kiezen.