De Laat Campers

De Laat Caravans en Campers is een jonge onderneming die in mei 2012 gestart is met de inkoop en verkoop van topkwaliteit gebruikte caravans. Naast caravans heeft De Laat Caravans en Campers zijn activiteiten het afgelopen jaar uitgebreid met de inkoop en verkoop van jong gebruikte campers.

De Laat Caravans en Campers is de in- en verkoopspecialist van topkwaliteit gebruikte caravans en campers in Zeeland. Wij selecteren onze occasions met zorg. Hierdoor bestaat ons aanbod uit goed onderhouden, nette occasions en een sterk wisselende voorraad. Mocht uw gewenste type, indeling of model er niet tussen staan, houd onze voorraad dan goed in de gaten. Uiteraard kunt u ook uw wensen aan ons kenbaar maken. Op aanvraag gaan wij graag, geheel vrijblijvend, voor u op zoek naar een caravan of camper die aansluit op uw specifieke wensen!

U kunt bij ons uw caravan of camper inruilen en verkopen.

Het is bij De Laat Caravans en Campers eventueel mogelijk om uw caravan of camper met een Bovag beurt af te laten leveren. Daarnaast kunnen wij onderhoudsbeurten en alle voorkomende reparaties verzorgen voor caravans en campers. Tevens kunt u bij ons terecht voor stalling.

U vindt De Laat Caravans en Campers op de Nijverheidsstraat 30 in 's-Heer Arendskerke. Wij hopen u graag te zien in ons schitterend pand. Hier vindt u een ruime keus aan topkwaliteit gebruikte caravans en campers van o.a. de merken: Dethleffs, Fendt, Kip, Hobby, Elddis, LMC, Eriba, Hymer, Adria, Mc Louis, Elnagh, Eura Mobil, Chateau, Frankia, Burstner, Home- Car en Knaus.

De Laat Caravans en Campers: het juiste adres voor u!