De Laat Campers

De Laat Campers is een jonge onderneming die in mei 2012 gestart is met de inkoop en verkoop van topkwaliteit gebruikte campers.

De Laat Campers is de in- en verkoopspecialist van topkwaliteit gebruikte campers in Zeeland. Wij selecteren onze occasions met zorg. Hierdoor bestaat ons aanbod uit goed onderhouden, nette occasions en een sterk wisselende voorraad. Mocht uw gewenste type, indeling of model er niet tussen staan, houd onze voorraad dan goed in de gaten. Uiteraard kunt u ook uw wensen aan ons kenbaar maken. Op aanvraag gaan wij graag, geheel vrijblijvend, voor u op zoek naar een caravan of camper die aansluit op uw specifieke wensen!

U kunt bij ons uw camper inruilen en verkopen.

Het is bij De Laat Campers eventueel mogelijk om uw camper met een Bovag beurt af te laten leveren. Daarnaast kunnen wij onderhoudsbeurten en alle voorkomende reparaties verzorgen voor  campers. Tevens kunt u bij ons terecht voor stalling.

U vindt De Laat Campers op de Nijverheidsstraat 30 in 's-Heer Arendskerke. Wij hopen u graag te zien in ons schitterend pand. Hier vindt u een ruime keus aan topkwaliteit gebruikte campers van o.a. de merken: Dethleffs, Fendt, Kip, Hobby, Elddis, LMC, Eriba, Hymer, Adria, Mc Louis, Elnagh, Eura Mobil, Chateau, Frankia, Burstner, Home- Car en Knaus en nog veel meer.

De Laat Campers: het juiste adres voor u!

ibz-foto_showroom_finansi.jpg - De Laat Campers

Flexibel per maand te betalen? Geheel naar uw wensen ingevuld….

lgy-afleveringspakket222.jpg - De Laat Campers

Bij ons kunt u zelf uw Afleverpakket kiezen.